őszi levelekmarosfői őszzúzmaraősz a Feketerezenzúzmarás nyírfaősz a Gyilkos tónálzúzmarás fűszálakGréces ősszelzúzmarás csipkebogyóMarosfőpárás Marosfőzúzmarás fenyő

2011. augusztus 25., csütörtök

Hargitafürdői kalandparkban



     Marosfőről könnyen elérhető (kb. 50 km). Csíkszereda irányába indulunk, innen a Hargita-hegység felé vezető úton folytatjuk utunkat. A Tolvajos-tetőn letérünk jobbra Hargitafürdő felé.
    A hargitafürdői "Balu" kalandpark életreszóló élményt nyújt kicsiknek, nagyoknak. A biztonságosan felszerelt, különböző nehézségi fokozatú pályák egyéniek és ötletesek. Próbára teszik a vállalkozó kedvűeket - nemcsak fizikai erőnlétet, de bátorságot, kitartást és jól kigondolt megoldásokat igényelnek. A gyerekeknek külön két pálya áll rendelkezésre.
    A kalandpark Európa leghosszabb siklópályájával büszkélkedhet! Átsiklik egy fenyőerdő és egy zagytároló tó fölött és a szemközti erdőben ér földre. Innen felmászva a fenyőfákra, kb. 10 m magasra, vissza lehet csúszni és a park területén landolni. Érkezéskor minden próbálkozó arcán elégedett, boldog mosoly látható!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése